Age of Empires

Het spelen van games is onlosmakelijk verbonden met onze vrije tijd besteding vandaag de dag. Dit heeft een aantal oorzaken. Een daarvan is de technologische ontwikkelingen die we hebben meegemaakt de afgelopen 30 jaar. En zo is online gaming ook een duidelijk platform geworden. Mede door bedrijven als Mediamarkt en bol.com is het genre nog verder gegroeid. Iets wat nog sterker werd door kortingscode bol.com.

Vandaag gaan we kijken naar het spel Age of Empires. Dit spel is ontwikkeld door Ensemble studio’s en blijft een tijdloze klassieker in het RTS genre (Real Time Strategy). Toch is Ensemble studio’s geforceerd moeten stoppen vanwege faillissement, tot de teleurstelling van veel gamers. Maar wat maakt het Age of Empire genre zo goed. Het is een game die makkelijk te leren is. Er is hout, goud, steen en voedsel en van deze grondstoffen kunnen er legers en gebouwen gebouwd worden die jou helpen in je missie om de wereld te overheersen. Iedereen start in een vergelijkbare situatie, zodat er geen oneerlijke concurrentie is. En afhankelijk van keuzes die je maakt en legers die je bouwt zul je als winnaar of verliezer van het veld stappen. En het is het simpele met toch veel diepgang dat het spel tijdloos maakt. En omdat iedereen een andere tactiek heeft is spelen tegen mensen altijd compleet anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>