Digitaal besparen

Nederlanders doen veel als het aankomt op het besparen van ook maar één euro. De meest bekende en vaak toch ondergeschoven geld bespaar truc is het gebruiken van een fiets in plaats van een auto. Wij staan hier in Nederland echt bekend als een fietsland. Buitenlanders vragen zich ook vaak af waarom de helft van onze wegen rood zijn. En als we dan uitleggen dat dat is voor de fietsers kijken ze je met grote ogen aan alsof ze water zien branden. En dat is natuurlijk ook te begrijpen als het iets is wat voor jou cultuur echt heel raar en apart is dan ben je natuurlijk verbaasd.

Een tweede activiteit die wij als Nederlanders doen voor het besparen van geld is vergelijken. Wij willen het beste en het meeste en dan het liefst voor de goedkoopste prijs die er is. Zo is autoverzekering vergelijken, zorgverzekering vergelijken, vergelijken van wasmachines, de normaalste zaak van de wereld. En dat komt ook door het internet dat dit tegenwoordig zo gemakkelijk kan. Vroeger moest je echt folders naast elkaar gaan houden. Tegenwoordig Google je even en klaar is kees.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>